Betalen

Veilig betalen

Betalingen worden verwerkt via onze betaalservice MultiSafepay (iDeal, Paypal, Maestro, Mistercash worden hierin verwerkt), zij zorgt voor een veilige afhandeling van transacties. King Louie heeft geen inzicht in jouw bank- en creditcardgegevens. Zo wordt je privacy beschermd. Je herkent de beveiligde verbinding aan het slotje bovenin het venster.

 

Betaalmogelijkheden

Creditcard
Wanneer je kiest voor betaling met Visa of Mastercard word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Hier kun je je creditkaartnummer, veiligheidscode en vervaldatum ingeven. Creditcardgegevens zijn dus niet inzichtelijk voor King Louie en je laat ook geen gegevens achter op onze website. In geval van retour, wordt het bedrag teruggestort op de creditcard waarmee de oorspronkelijke bestelling is betaald.

PayPal
Paypal is een wereldwijd online betaalsysteem, waarbij je bankrekening of creditcard is gekoppeld aan een Paypal internetrekening. Zo kun je op een veilige manier online aankopen doen, zonder jouw financiële informatie door te geven.

Bancontact
Met Bancontact kunnen Belgische bankrekeninghouders thuis betalen via online bankieren. Meer informatie over Bancontact.

Maestro®
In België kun je ook online betalen met Maestro®. Om jouw Maestro® kaart te activeren, neem je contact op met jouw bank. Via hen ontvang je een authenticatiemiddel. Dit heb je nodig voor elke online aankoop die je doet.

King Louie Gift Card
Voer de code in in het winkelmandje onder "Cadeaukaarten".

 

Retourbetalingen

Zodra wij je retour hebben ontvangen, ontvang je van ons een retourbevestiging. Wij vergoeden het retourbedrag binnen 5 werkdagen. De retourbetaling wordt altijd via dezelfde wijze uitgevoerd als de oorspronkelijke betaling. Heb je betaald met een creditcard? Dan ontvang je het retourbedrag terug op je creditcard. Heb je betaald met Paypal? Dan ontvang je het geld terug op je Paypalrekening.

Language

Select your country and language

Back to top