Zo heb je nog langer plezier van je King Louie items

Wij maken kleding waar je vrolijk van wordt. En het liefst seizoenen lang. Jouw lievelingsjurk gaat jaren mee als je er goed voor zorgt.
Hier vind je onze favoriete tips op een rij. Wassen, verzorgen, combineren en zelfs je eigen capsule collectie: zo haal je het beste uit jouw King Louie items.


Wassen & verzorgen

Wist je dit? Wassen veroorzaakt het grootste deel van de CO2-uitstoot en het energieverbruik van jouw jurk. Was dus met beleid, dan help je meteen het milieu. Goed voor je kleding zorgen is trouwens niet moeilijk. Het betekent vooral dat je een aantal dingen niet moet doen.

Stoffen & product care

Weet jij hoe je het best om kan gaan met verschillende soorten stoffen? En wat alle wassymbolen in je waslabels betekenen? Ontdek alles over katoen, viscose, wol, polyester en meer.


Je eigen capsule collectie

Ja, bij King Louie zijn we echte verzamelaars. We hebben een archief vol vintage schatten. Maar als het om de inhoud van je kledingkast gaat, is minder meer. Echt. Veel mensen hebben een kast vol en toch niets om aan te trekken. Stel je voor, je doet je kast open en ziet alleen maar je lievelingskleding. Heerlijk toch?

Duurzaam kleding kopen

Door bewuster met je kleding om te gaan, weet je steeds beter wat je wil. En dat is mooi, want alleen kopen wat je nodig hebt is het allerduurzaamst. Er zijn nog meer dingen waar je op kunt letten.

Language

Select your country and language

Back to top