Verzending & Levering

Verzendkosten

  Land van bestemming

  Verzendtarieven

  België

    gratis bij een orderwaarde van €49,95 of meer

    €2,95 afhalen UPS Access Point

    €6,95 UPS thuisbezorgen

Levertijd

Binnen een of twee werkdagen ontvang je jouw bestelling. Indien je op een werkdag voor 13:00 bestelt verzenden we jouw bestelling dezelfde dag. Indien je na 13:00 bestelt verzenden we jouw bestelling de volgende werkdag. Heb je dus een bestelling gedaan op dinsdag voor 13:00, dan versturen we je bestelling op dinsdag. Dit betekent dat wanneer je een bestelling plaatst op vrijdag na 13:00, dat deze op maandag bij ons de deur uit gaat. In principe levert UPS de pakketten de dag nadat je besteld hebt. Dit kan UPS helaas nooit garanderen omdat er bij UPS soms ook wat vertraging kan zijn.

Hoe verzenden wij?

Al onze orders worden met UPS verstuurd. Je kunt bij het afronden van de bestelling zelf kiezen voor het bezorgen bij een aflever adres naar keuze of bij een UPS Access Point.

UPS Access Point

Doe je een grote bestelling en ben je niet altijd thuis om hiervoor te tekenen, dan is het fijn om je bestelling te kunnen ophalen waar en wanneer dit jou uitkomt. Kies een UPS Acces Point dat voor jou handig is, bijvoorbeeld dichtbij huis of werk, dan zal je bestelling hierheen worden gestuurd. Je ontvangt van ons een bevestiging als je pakket verzonden wordt en ook zodra het pakket bij het afhaalpunt is afgegeven. Let wel op dat je bestelling 10 dagen blijft liggen bij het UPS Access Point. Na deze periode wordt het automatisch naar ons teruggestuurd en zul je opnieuw verzendkosten moeten betalen. 

Pakket niet ontvangen?

Een pakketje kan je volgen met de track & trace code die je ontvangt in de verzendbevestiging van je bestelling. Hier kan je de huidige status van je pakket inzien. Is je pakket na 10 dagen nog niet aangekomen? Of zijn er andere problemen met je zending? Neem dan contact met ons op.

Beschadigd of onvolledig pakket ontvangen?

Mist er een artikel uit je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zorgen ervoor dat het juiste artikel wordt nageleverd. Heb je klachten over de bezorging van het pakket? Dan verwijzen we je door naar de klantenservice van PostNL en UPS omdat wij hier geen verdere invloed op hebben. 

♥ Heb je overige vragen over de levering van je bestelling? Stuur ons gerust een bericht

Language

Select your country and language

Back to top