We laten je graag een wereld van duurzame mode zien die kleurrijk, uniek en leuk is! Wij geloven in goed doen, je goed voelen en er goed uitzien. We zijn blij en trots om drie belangrijke mijlpalen aan te kondigen in onze reis naar een meer verantwoorde toekomst. 

 

Ten eerste hebben we onze eerste jassen van duurzame materialen gelanceerd. Deze stijlvolle en warme items zijn perfect voor koude dagen en hebben tegelijkertijd een positieve impact op het milieu.

Een tweede mijlpaal is dat de wol die wij gebruiken afkomstig is van een RWS-gecertificeerde handelaar. Dit betekent dat de wol op een verantwoorde wijze is verkregen. Het behalen van het RWS-certificaat is een proces dat aan strenge eisen moet voldoen voordat we het kunnen gebruiken en vermelden. Hoewel we nog niet al onze wollen producten als RWS-gecertificeerd kunnen aanprijzen, werken we hard aan het uitbreiden hiervan. We zijn trots op de eerste stap die we hebben gezet richting het verduurzamen van al ons wol.

En last but not least introduceren we dit seizoen met trots onze eerste circulaire kledingstukken. Dankzij een vernieuwende aanpak van ontwerp en productie konden we items maken gemaakt van stoffen die vervaardigd zijn uit post-consumer materialen. Hierdoor is er minder (textiel)afval en wordt een circulaire economie gestimuleerd. Een prachtige innovatie die we de komende tijd verder gaan verkennen.

Onze kleding is ontworpen om je te inspireren, vrolijk te maken en krachtig te voelen. Terwijl we vriendelijk blijven voor de planeet. Zeg ja tegen ethische, milieuvriendelijke en vintage-geïnspireerde kleding waarmee je jezelf kunt zijn!

 

Shop duurzame collectie

 

Language

Select your country and language

Back to top